Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی بر ضرورت حمایت خیران و واقفان از حوزه بهداشت و درمان تاکید کرد.

حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی در بازدید از بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز، با قدردانی از همت کادر درمان و اداری این بیمارستان و همچنین دانشگاه آزاد تبریز، اظهار کرد: خدمت در عرصه درمان و بهداشت جامعه، به ویژه در شرایط فعلی، جهاد بوده و افتخار بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که سازمان اوقاف و امور خیریه در هر کجا که نیاز باشد، به ویژه در حوزه بهداشت و درمان جامعه، آماده همکاری است، گفت: در حوزه سرمایه گذاری و استفاده از ظرفیت خیران نیز اماده همکاری برا رفع نواقصات و تجهیزات بیمارستان هستیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت و امکانات بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز، اظهار کرد: این بیمارستان، تنها بیمارستانی است که در ملک خود دانشگاه آزاد احداث شده و توسط دانشگاه مدیریت می‌شود.

عزیز جوانپور با تاکید بر اهمیت مساعدت در تجهیز و رفع نواقص برخی از بخش‌های این بیمارستان، بیان کرد: حقیقتا یک کار جهادی در این بیمارستان انجام شده و اگر کمک و مساعدت شود، فعالیت‌های این مجموعه نیز به طور روزافزون تداوم خواهد داشت، اما اگر مورد حمایت واقع نشود به تدریج با چالش‌هایی مواجه خواهد شد.

وی گفت: در حال حاضر به جز بخش ام‌ارآی این بیمارستان، سایر بخش‌ها ازجمله ICU ،CCU، رادیولوژی، اتاق‌های عمل، اورژانس، درمانگاه‌ها، آزمایشگاه، سونوگرافی، دندانپزشکی، بخش زایمان و... تجهیز و راه‌اندازی شده است.

وی در خاتمه سخنانش، خواستار حمایت از بیمارستان امام سجاد(ع) در راستای تداوم و گسترش فعالیت‌ها و خدمات این مجموعه شد.

رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز در این بازدید با اشاره به ظرفیت و خدمات ارائه شده در این بیمارستان، گفت: تمام امکانات این بیمارستان تاکنون از طرف دانشگاه آزاد تبریز تامین شده است.

فرهاد احمدپور با اشاره به برخی نواقص موجود، افزود: اگر از طرف خیرین و مردم حمایت مالی در این رابطه ایجاد شود، این بیمارستان می‌تواند، خدمات بیشتری را ارائه دهد.

وی با بیان این‌که به علت نیاز جامعه، یکی از بخش‌های بیمارستان هم اکنون برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده است، ادامه داد: همچنین هشت تخت آی‌سی‌یو نیز به این بیماران اختصاص داده شده است.

وی با اشاره به این‌که بیماران اورژانسی و بستری در بخش ویژه این بیمارستان به صورت ۲۴ ساعته پذیرش می‌شوند، اضافه کرد: همچنین دوره‌های آموزشی نیز در این مجموعه ارائه خواهد شد.

احمدپور با اشاره به بخش‌های ویژه این بیمارستان نیز گفت: این بیمارستان ظرفیت راه‌اندازی ۱۲ دستگاه دیالیز راه دارد و چنانچه هزینه آن از سوی خیران و... تامین شود، این اقدام مهم نیز عملیاتی می‌شود.

گفتنی است، در پایان، از بخش‌های مختلف این بیمارستان بازدید به عمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی وقف سازمان اوقاف آذربايجان شرقي دانشگاه آزاد اسلامي شهر تبریز بهداشت و درمان کروناویروس بیمارستان امام سجاد ع دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار

به گزارش خبرنگار مهر، طی ماه‌های گذشته انصراف پزشکان خانواده از فعالیت در این حوزه در مناطق مختلف مازندران حاشیه ساز شد واین مساله ابتدا در شهرستان چالوس در غرب مازندران مشکلاتی را برای حوزه بهداشت و درمان ایجاد کرد.

پدیده انصراف پزشکان خانواده از فعالیت در این حوزه به دلیل مشکلات فراروی نظیر افزایش هزینه‌های فراروی و تأخیر در پرداخت مطالبات در مناطق مختلف از جمله مازندران به یک معضل تبدیل شده است.

در شهرستان جویبار نیز هفت نیز در سیستم پزشک خانواده فعالیت داشتند و پنج نفر امسال از فعالیت در این حوزه انصراف خود را اعلام کردند.

سیده الهام عقیلی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جویبار در گفت وگو با خبرنگار مهر از انصراف پنج پزشک خانواده شهری از فعالیت در این شهرستان خبر داد و گفت: در سیستم دولتی هفت بزشک مشغول به فعالیت بودند و در سال گذشته دو پزشک از سیستم خصوصی در شهرستان جویبار از ادامه فعالیت خود منصرف شدند.

وی با اعلام اینکه ۵ پزشک انصرافی از اول خرداد ماه از سیستم خارج می‌شوند، افزود: متأسفانه در حال حاضر تنها یک پزشک خانواده شهری دارای قرارداد با ما باقی مانده و مشکل اصلی این پزشکان بحث مطالبات آنان بوده است.

وی خاطر نشان کرد: این مشکل تنها مربوط به این شهرستان نبوده و در جلسه‌ای که با حضور معاونت دانشگاه علوم پزشکی و نماینده پزشکان خانواده شهری استان برگزار شد شرایط بحرانی شهرستان به سمع و نظر آنان رسیده است.

عقیلی با اشاره به اینکه ۲ پزشک انصرافی در سال‌جاری به دلایل مشکلات شخصی از ادامه فعالیت انصراف داده اند، گفت: سرانه پزشک خانواده شهری در سال‌جاری ۴۰ درصد افزایش داشته است اما به گفته این پزشکان با توجه به دیگر هزینه‌ها از جمله هزینه مطب و پرسنل این افزایش در آمدی برای آنان به صرفه نخواهد بود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جویبار بیان کرد: بعد از انصراف دو پزشک در سال گذشته نتوانستیم جایگزینی برای ِ آنان داشته باشیم چرا که متقاضی در این بخش وجود نداشته است و افزایش متقاضی برای دیگر پزشکان شرایط رسیدگی درمانی را سخت خواهد کرد.

کد خبر 6088272

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار