Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل امور دانشجویان داخل گفت: برای سال تحصیلی جدید ما با رشد بیش از صد درصدی مواجه هستیم یعنی درخواست نقل و انتقال دانشجویان بیش از صد درصد افزایش یافته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل دانشور با اشاره به آخرین آمار درخواست نقل و انتقالات دانشجویان برای سال تحصیلی جدید گفت: دانشجویان دوره‌های کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و دکترای حرفه‌ای مجاز به ثبت‌نام در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان به منظور درخواست میهمانی و انتقال بوده‌اند که بر اساس آخرین آمار، ۱۲ هزار و ۵۷۹ نفر از این مقاطع در سامانه سجاد ثبت‌نام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بر اساس آمار موجود ۶۴۳ دانشجو از مقطع کاردانی، ۱۱ هزار و ۵۰۱ دانشجو از مقطع کارشناسی پیوسته و ۱۲۵ نفر از مقطع کارشناسی ناپیوسته به منظور درخواست نقل و انتقال در سامانه سجاد ثبت‌نام کردند. امسال از مقطع دکتری حرفه‌ای دانشجویی درخواست میهمانی و انتقال نداده است.

سرپرست اداره کل امور دانشجویان داخل افزود: از تعداد ۱۲ هزار و ۵۷۹ نفر، ۶ هزار و ۹۹۸ نفر خانم و ۵ هزار و ۵۸۱ نفر از ثبت‌نام‌کنندگان آقا هستند که از این تعداد ۱۰ هزار و ۶۹۴ نفر مجرد و یک هزارو ۸۸۵ نفر متأهل هستند.

وی با بیان اینکه بیشترین درخواست دانشجویان برای نقل و انتقال به دانشگاه‌های تهران بوده است افزود: از این میزان ۱۱ هزار و ۵۹۰ نفر از دانشگاه‌های دولتی، ۲۰۴ نفر از دانشگاه‌های غیرانتفاعی و ۷۸۵ نفر از آموزشکده فنی درخواست نقل و انتقال داده‌اند.

دانشور افزود: از تعداد کل دانشجویان ثبت‌نام کننده در سامانه سجاد، یک هزار و ۸۴۸ نفر دانشجوی روزانه و یک هزار ۵۲۲ نفر دانشجوی شبانه هستند، در سال ۹۸ و ۹۹ با وجود شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن دانشگاه‌ها همچنان تعداد درخواست‌ها بالا بود به طوری که تعداد این درخواست‌ها در سال ۹۸، ۱۰ هزار و ۸۱۲ نفر و در سال ۹۹، ۱۱ هزار و ۱۵۰ نفر بوده است. اما در سال ۱۴۰۰ این تعداد به ۶ هزار نفر کاهش یافت. برای سال تحصیلی جدید ما با رشد بیش از صد درصدی مواجه هستیم یعنی درخواست نقل و انتقال دانشجویان بیش از صد درصد افزایش یافته است.

سرپرست اداره کل امور دانشجویان داخل افزود: دانشگاه‌های مبدا از همان زمان که مهلت ثبت درخواست در سامانه سجاد پایان یافت شروع به بررسی موارد ارسالی کردند و تا ۱۵ تیر ماه مهلت دارند کلیه موارد را مورد بررسی قرار دهند. پس از اتمام این فرصت، دانشگاه‌های مقصد نیز از ۱۵ تیر ماه تا پایان مرداد ماه با توجه به موافقت‌هایی که دانشگاه‌های مبدا انجام داده‌اند، فرصت دارند درخواست‌های ارسال شده دانشجویان را بررسی کنند.

بر اساس این گزارش، ثبت‌نام میهمانی و انتقال دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از اول اردیبهشت ماه در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان آغاز شد و تا ۳۱ اردیبهشت ادامه داشت که بر اساس درخواست دانشجویان تا ۶ خرداد ماه تمدید شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه تهران درخواست نقل و انتقال انتقال دانشجویان امور دانشجویان سامانه سجاد سال تحصیلی بیش از صد بر اساس ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: باید برای کارگران ایمنی، امنیت و امید ایجاد کنیم؛ همچنین ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و قیمت کالاهای مصرفی باید اجرایی شود.

آیت الله رسول فلاحتی امروز، ۶ اردیبهشت ماه در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان به مناسبت هفته کارگر، با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار با جامعه کارگری، اظهار کرد: بیانات رهبر انقلاب درباره کار و کارگری و کارگران و تولید بسیار جامع و راهگشا بود.

وی افزود: ۱۴ میلیون کارگر در کشور داریم که با خانواده هایشان حدود نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهد و لذا شاهد ظرفیت بالای جامعه کارگری هستیم و زندگی مردم با تولیدات کارگران آمیخته شده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان شئونات زندگی روزمره را گره خورده با تولیدات کارگران دانست و تصریح کرد: عمده مواد غذایی و کالاهای مصرفی ما محصول تلاش کارگران است که توجه ویژه به جایگاه کار و کارگر را می طلبد.

امام جمعه رشت با اشاره به جایگاه کارگر در آموزه های دینی، یادآور شد: همه انبیاء الهی کارگر و تولیدکننده بودند و نظام اسلامی نیز جایگاه ویژه ای برای قشر کارگر قائل است.

وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، عنوان کرد: اگر تولید اتفاق بیفتد، ثروت ایجاد می شود و با ثروت رفاه می آید و رفاه آسایش و آرامش جامعه را به دنبال دارد و صادرات را رقم می زند و اشتغال ایجاد می کند.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه تا یک دهه قبل جایگاه کار و تولید اینگونه نبود، تصریح کرد: نرخ بیکاری استان سه درصد کاهش یافته و به زودی به پنج درصد خواهد رسید؛ این در حالی است که با جهش تولید، اشتغالزایی می شود.

وی میدان تقاضا برای تولیدات ایرانی را وسیع دانست و تاکید کرد: بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین و آسیای میانه خواستار تولیدات ایرانی هستند؛ البته بهترین صادرات، صادرات کالاهای فنی و مهندسی بوده و بسیاری از کشورها از جمه ترکیه و عراق و سوریه به صادرات کالاهای فنی و مهندسی ما به ویژه در بخش های خودروسازی و کشتی سازی و سدسازی نیاز دارند.

وی کشورهای آسیای میانه را طرفدار کالای ایرانی دانست و یادآور شد: با افزایش تقاضا، تولید افزایش پیدا می کند و تولیدکننده انگیزه می گیرد؛ از مسئولان انتظار داریم از ورود کالاهای دارای مشابه داخلی خودداری کنند تا بازار تقاضا رونق داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در گیلان از متولیان حوزه کشاورزی و صنعت خواست نیاز بازار داخلی را احصا کنند و گفت: تولیدکنندگان باید نیاز داخلی را بدانند و از حمایت دولت مطمئن باشند تا به جهش تولید فکر کنند، زیرا واردات بدون برآورد نیاز داخلی، بی توجهی به تولید است.

وی یکی از اقدامات خوب دولت سیزدهم را راه اندازی مجدد صنایع خرد و کلان تعطیل و نیمه تعطیل دانست و عنوان کرد: با احیای این واحدهای تولیدی، کارگران و تولیدکنندگانی که بر اثر مشکلات اقتصادی خانه‌نشین شده بودند می‌توانند به عرصه تولید بازگردند؛ البته حمایت از تولیدکنندگان جدید نیز در دستور کار دولت قرار دارد.

امام جمعه رشت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را دارای بیشترین شعب مرتبط با کار و تولید و سرمایه دانست و ادامه داد: باید برای کارگران ایمنی، امنیت و امید ایجاد کنیم؛ همچنین ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و قیمت کالاهای مصرفی باید اجرایی شود.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه افزایش قیمت کالاهای اساسی مردم باید متوازن با حقوق و دستمزد کارگر باشد، تصریح کرد: عرضه و تقاضا باید متوازن باشد و در این راستا باید شاهد خرید تضمینی و بدون واسطه کالاهای تولید داخل از سوی دولت باشیم، زیرا واسطه ها و دلالان از عدم توازن عرضه و تقاضا سود می برند.

وی عدم نظارت بر بازار عرضه و تقاضا را یکی از بلاهای اجتماعی دانست و تاکید کرد: بسیاری از جوانان امنیت شغلی را در پشت میز نشینی می دانند؛ این در حالی است که نیازمند ترویج فرهنگ کار هستیم. البته از مسئولان نیز می خواهیم برای کارگران امنیت روانی ایجاد کنند، زیرا قرارداد ۸۹ روزه معنی ندارد!

امام جمعه رشت همچنین بر پیوند صنعت با مدارس و دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: وزارت کار با وزارت آموزش و پرورش همکاری کند رشته های کشاورزی و صنعتی را به صورت مهارت محور به دانش آموزان ارائه دهد تا دانش آموز و دانشجوی ما کار را بلد باشد.

وی با بیان اینکه برخی از مدیران باید از دل فضای کارگری آمده باشند تا مشکلات کارگران را لمس کنند، متذکر شد: مدیران نباید زیر سوال بروند، زیرا قدرت اراده و ایده و خلاقیت آنان از بین می رود؛ البته مدیران به نظارت و هدایت و پشتیبانی نیاز دارند تا بتوانند تصمیم های تحول ساز بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • خلبان نامداری که درخواستِ کم کردن درجه‌اش را داشت! + فیلم
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • سه اداره‌کل سمنان در پذیرش درخواست‌های مردمی سفر رییس‌جمهور رکورد زدند
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد